No products in the cart.

Mindful
Parenting

Mindful Parenting is de methode om stress in de opvoeding en impulsieve reacties te herkennen, te begrijpen en te verminderen door middel van praktische uitleg, concrete oefeningen en meditaties.

´Herken je dat gevoel? Dat je agenda zo vol zit dat het meer lijkt alsof je het gezin aan het ´managen´ bent dan dat je echt volledig bij je kind(eren) aanwezig bent. In dat geval is het opvoeden één van de vele taken op onze eindeloze ‘to do-lijsten’ geworden en gebeurt het opvoeden op de automatische piloot. Mindful parenting leert je meer bewustwording in het ouderschap te creëren. Je gaat van `doen` naar `zijn`. Het helpt je stress in opvoedsituaties te verminderen en automatische reactiepatronen te doorbreken.´

Charlotte le Conge Kleyn - founder byCharly

fotoverkleind

Deze ouders gingen je voor

Ivana V.

1:1 Coaching

Vorig jaar heb ik privé coaching gedaan bij Charly. Charly is een ontzettend lieve, kundige betrokken coach. Ik ben zo blij dat deze prachtige vrouw op mijn pad is gekomen <3. Charly heeft een onuitwisbare basis gelegd in mijn leven. Wat voel ik mij als mens rijker, krachtiger, bewuster & wijzer dan een paar maanden geleden. En door een heel bijzondere healing die zij heeft gedaan, ben ik steeds meer van mezelf gaan houden en voel ik meer zachtheid van binnen. Ik wil Charly bedanken voor alles, maar vooral voor haar warme oprechte <3.

Stephanie Tan

1:1 Coaching

Na een weekend alleen met de kids heb ik, na veel twijfelen (want ik kan het wel alleen/zo erg is het allemaal niet) eindelijk Charlotte benaderd! Na een hele fijne call zijn we een traject gestart. Van mooie gesprekken met rake vragen tot een energetische oefening. Allen hebben geleid tot mooie en bijzondere inzichten! De meest waardevolle: ik heb de antwoorden en kennis al in mij! Om mij daarbij te helpen heeft ze me allerlei tools aangereikt. Nu kan ik me geen dag meer voorstellen zonder al die tools en momenten waar ik mezelf even centraal zet. Want... als het met mama goed gaat, gaat het met gezin ook goed! Of althans, een heel stuk beter.

Nikki

Kindermeditaties

Echt zo ontzettend blij met je meditaties! De kindjes zijn nu al voor de vierde dag op een rij heel lief en rustig gaan slapen. Ongelooflijk! Ik ben altijd van een rustig slaapmoment geweest en wil vooral geen strijd ´s avonds maar zij wisten eigenlijk nooit zo goed hoe ze hun rust moesten pakken voor het slapen. En nu vragen ze er dus al ´s ochtends naar omdat ze dit zo fijn vinden! Zo simpel en toch zo fijn voor die kleine wezentjes. Heel erg bedankt!

Naomi van Ree

Zwangerschapsyoga

Wat waren de zwangerschapsyogalessen fijn. De aanwezigheid van Charlotte en haar belichaming van yoga zorgden ervoor dat ik iedere keer heel bewust en diep kon zakken in mijn eigen lijf. Was iedere week een feestje om naar uit te kijken en ik weet zeker dat het heeft bijgedragen aan mijn vertrouwen voor mijn prachtige thuisgeboorte. Ik gun iedere zwangerschap een Charlotte <3.

Mek

Zwangerschapsyoga

Wat een waanzinnig fijne zwangerschaps sessies heb ik gehad bij Charlotte. Met zoveel liefde en kennis gegeven in voor mij een bijzondere kwetsbare periode waarin je het zo hard nodig hebt om ondanks alle veranderingen aan je lichaam, jezelf lief te hebben.

Corinne

Yoga

CHARLOTTE MAAKT VAN ELKE YIN YOGA LES EEN MOOIE EN INTIEME BELEVING. Toen Charlotte van de zomer aankondigde dat ze ging starten met Yin Yoga lessen was ik daar heel blij mee. Yin Yoga is voor mij hèt moment van rust en ontspanning. Een reflectie op lichaam en geest in een druk leven met werk, kids en sociale contacten.Charlotte maakt van elke Yin Yoga les een mooie en intieme beleving op een inspirerende locatie. Met haar perfectioniseme is elke les tot in de puntjes voorbereid, bevat het een thema en stelt bepaalde aandachtspunten van het lichaam centraal. Charlotte helpt je op een hele prettige en rustige manier door de Yin les heen, ook als oefeningen onprettig voelen zijn er altijd alternatieven. Het is niet alleen een Yin Yoga les, maar het klopt van locatie en muziek tot een afsluitend kopje thee, het geeft je echt een totaal beleving. Als ik thuiskom van een Yin Yoga les voel ik me heerlijk ontspannen, stap direct in bed en word de volgende ochtend echt anders wakker.

Isabelle T.

Coaching

Begin dit jaar heb ik enkele 1:1 sessies bij Charlotte gevolgd. Ik was aan het worstelen met een drukke baan, combinatie van een jong gezin en daarnaast alle ballen hoog houden voor het huishouden, vrienden, sporten, aandacht voor m’n man en familie en zo had ik nog meer op m’n lijstje staan. Ik was vooral aan het racen en tijd voor mezelf en gevoel vond ik bijzaak, als gezin en de baan maar draaide. Dankzij een aantal bijzondere avonden bij Charlotte is het roer om gegaan. In een mooie weidse omgeving, prachtig in de natuur, weg van alle prikkels zijn we aan de slag gegaan met een combi van oefeningen, meditatie en gesprekken. Charlotte kan goed luisteren, doorvragen en creëert een vertrouwde omgeving. Het traject begint met een intake, zodat je samen bepaald wat je uit de sessies wilt halen. Dankzij de coaching van Charlotte ben ik dichter bij mijn gevoel gekomen, heb ik geleerd minder te moeten en meer te zijn en bovenal wat liever voor mezelf te zijn. Ik sta weer in mijn kracht, heb mijn grenzen op werk aangegeven en kan beter loslaten en keuzes maken voor het gezin, maar ook echt voor mezelf. Kortom, ik kan de coaching van Charlotte echt aanrader, voor eenieder die in een vertrouwde setting wil ontdekken hoe het ook echt anders kan.

Noor K.

Yoga

Geweldige yogalessen! Charlotte heeft veel kennis van (yin)yoga en het menselijk lichaam. Inspirerende lessen in een hele fijne setting. Ik ben fan!

Heleen

Yoga

Heerlijke yoga! Sinds de zomer van 2020 ben ik yoga bij Charlotte gaan doen. Eerst in de tuin en daarna binnen. Ik heb er al wat yogajaren op zitten en merk dat ik de oefeningen bij Charlotte heel fijn vind om te doen. Ze zorgt voor een sfeervolle, intieme sfeer waarin ik me goed kan ontspannen. Ook de opbouw van de les en de uitleg zijn volledig in balans. De les begint heerlijk relaxt en daarna slaap ik altijd als een roos. Ik blijf gaan!!

Stephanie

Kindermeditaties

Was in de weer met 2 drukke kids...las jouw stories. Meditaties aangeschaft. Schildpad eerste keer geluisterd: 'hij is groen' 'mag ik je aanraken'?...moest meteen nog een keer geluisterd worden. Je werd gelijk nagepraat. Ademhaling gedaan. En tegen het einde 'mam mag ik al gaan slapen?'. I kid u not ik heb binnen 15 min 2 slapende kids en ik ben ook meteen een stuk chiller. Mijn dank is groot.

Marieke

Kindermeditaties

Die kindermeditaties zijn een dikke vette hit hier. Het is nu al vaste prik voor het slapen gaan. en zelfs tijdens de dag komen er dingen terug uit de meditatie: vandaag was mijn zoon van 5 verdrietig en hij kwam er niet meer uit. Toen hebben we - net als in jouw meditatie - het verdriet en de tranen op een wolk gezet en ernaar gezwaaid. Dag traantjes! De enige vraag die ze hebben: wanneer komen er nieuwe bij:). Complimenten voor deze mooie meditaties, echt heel heel fijn.

Corinne K.

Yoga

Lieve Charly, moet toch even zeggen dat een gevoel van dankbaarheid me vanavond een paar keer bekroop. Het is zo onwijs passievol hoe jij elke les zo een in eigen stijl maakt en hoe je een boost krijgt aan het begin van de week om er weer tegenaan te gaan. Ben echt heel blij dat je yoga geeft in Vreeland:dank! Het klopt altijd van begin tot eind...van in het moment raken tot het kopje thee <3.

Loussanna

Kindermeditaties

Zo ik had hier net een moe mannetje had vanmiddag niet geslapen en echt uren gezwommen helemaal over de zeik, huilen, brullen niks was oké. Zijn je schildpad meditatie gaan luisteren die kent hij al. Vervolgens kwam hij tot rust en begon me van alles over zijn schildpad te vertellen. Thanks! Werkt erg fijn <3

Julie K.

Coaching

Een parentele burn-out. Ik wist niet dat het bestond. Maar werd er wel keihard mee geconfronteerd na de tweede lockdown. Charlotte heeft mij geholpen mijzelf in alle hoedanigheden weer te zien, te voelen, naar mijzelf te leren luisteren en compassie voor en rust met mijzelf te hebben! Het ouderschap- zeker met vier jonge kinderen in mijn geval - is een hele uitdaging, maar na de sessies met Charlotte voelt het niet meer als een uitdaging maar een pad waarop zowel ik als mijn kinderen ons blijven ontwikkelen, individueel en met en door elkaar! Niet zomaar een pad maar een pad waarbij jij kiest om naar jezelf te luisteren en te voelen en je kinderen en echt te zien

Elise B.

Online Cursus Mindful Parenting

Een super goede (online) cursus voor ouders. Die gaat over zaken als: 'Hoe kan je beter omgaan met stress in het dagelijkse leven? Hoe krijg je meer bewustwording en raak je los van automatische gedragspatronen?' Er zitten ook hele fijne meditatie en yoga lesjes bij. Ik ben vorige week begonnen en nu al zoveel eye openers gehad! Kortom, zeker een aanrader om bijvoorbeeld in de zomervakantie te doen.

Claire

Kindermeditaties

Mega succes hier! Ze vragen er zelfs om, en ook m'n zoon van 3 doet op zijn manier mee. Bob afgelopen week: mam, mag ik het paard nog even? Werkt echt.

Daniel

Kindermeditaties

Charly! Wil je even persoonlijk laten weten dat onze kids helemaal happy zijn met de meditaties en vragen er 's avonds voor het slapen gaan om, echt top!

Liza

Online Cursus Zwangerschapsyoga

Heel fijn om even tot mezelf te komen met jouw zwangerschapsyoga <3.

Benieuwd wat Mindful Parenting voor jouw gezin kan betekenen?