No products in the cart.

kinderboek

Holistik: zo creëer je een magisch 'ouder-kind' moment

Waarom je kinderen niet ook al tools meegeven waarmee ze hun gespannen geest tot kalmeren kunnen brengen? Onder het mom van ‘jong geleerd is oud gedaan’ bracht ouderschapsexpert Charlotte le Conge Kleyn ’t Maanemannetje uit, een magisch kinderboek inclusief een aantal meditaties. Deze helpen kinderen bij prikkelverwerking en zorgen voor een diepe ontspanning. Het boek sluit af met een slaapliedje, waardoor een liefdevol slaapritueel tussen ouder en kind ontstaat. Je kind alvast lekker zen helpen worden met een voorproefje van ’t Maanemannetje? Hieronder vind je een meditatie én het slaapliedje.

Kindermeditatie: zo creëer je een magisch ‘ouder – kind’ moment

’t Maanemannetje leert kinderen niet alleen over de maan, de aarde en het universum. Maar ook hoe je mediteert, hoe je de ademhaling kunt gebruiken en hoe je kunt omgaan met verschillende prikkels, emoties en gedachten. Bovendien helpt het ouders om hun kinderen beter te leren ontspannen en in te slapen. Dus trek de gordijnen dicht, zet je favo nachtlampje aan en nodig je lieve kind(eren) uit op schoot. Hier staan als voorproefje alvast de slaapmeditatie ‘De Maan’ en het slaapliedje waar ’t Maanemannetje mee afsluit. Enjoy!

Over Charlotte le Conge Kleyn

Schrijfster van ’t Maanemannetje (€17,95, verkrijgbaar via Bol.com) Charlotte is tevens oprichtster van by Charly. Haar missie is om meer bewustzijn en meer balans binnen gezinnen te creëren. Zelf werd zij binnen 3,5 jaar moeder van 4 zoons, terwijl ze werkzaam was als advocaat. Charlotte heeft vervolgens 10 jaar mogen ervaren hoe het is om als werkende ouder alle ballen in de lucht te houden. Dat is niet altijd even makkelijk. Daarom is ze zich gaan specialiseren in methodes die zorgen voor minder stress en meer rust binnen het ouderschap. Haar kennis en ervaringen deelt zij via mindfulparenting.nl en de app ‘by Charly’.

De online publicatie lees je hier
Door: Holistik