No products in the cart.

Mindful Parenting

Lancering kinderboek 't Maanemannetje

By Charly lanceert een geheel nieuw concept waarin een kinderboek wordt gecombineerd met meditaties en muziek voor kinderen.

´t Maanemannetje is het verhaal wat ik zelf elke avond aan mijn 4 kinderen vertelde. Elke avond bleven ze vragen om hetzelfde verhaal waarmee de magie rondom het ´t Maanemannetje tot leven kwam.

Dit kinderboek is uniek omdat het geluidsopnamen met meditaties voor kinderen bevat. In het boek zijn een aantal QR codes verwerkt aan de hand waarvan je gedurende het verhaal steeds een uitstapje kunt maken naar een bijpassende meditatie. De meditaties helpen kinderen bij prikkelverwerking en zorgen voor een diepe ontspanning. Het boek sluit af met een slaapliedje waardoor een liefdevol slaapritueel tussen ouder en kind wordt gecreëerd. 

`t Maanemannetje leert kinderen niet alleen over de maan, de aarde en het universum, maar ook hoe je mediteert, hoe je de ademhaling kunt gebruiken en hoe je kunt omgaan met verschillende emoties en gedachten. Bovendien helpt het ouders om hun kinderen beter te kunnen leren ontspannen en in te slapen.

Het boek is vanaf 15 december verkrijgbaar voor € 17,95,- Online te bestellen via o.a. Bol.com, en verder bij boekhandels zoals Bruna, Libris, de Slegte etc.