No products in the cart.

Mindful Parenting

Zelfcompassiemeditatie by Charly voor Tiny Library

Speciaal voor Tiny Library maakte by Charly een prachtige, korte zelfcompassie meditatie.

Want ondanks al het geluk rondom de geboorte van jouw baby word je misschien ook geconfronteerd met hele andere aspecten van het ouderschap, zoals het streven naar perfectie, onzekerheid, vermoeidheid, uitputting of stress.

Zelfcompassie kan hierbij helpen. Hierbij erken je de pijn bij jezelf en heb je op hetzelfde moment compassie met jezelf, in plaats van jezelf ook nog eens kritiek te geven.

Je ontvangt de zelfcompassie meditatie van by Charly na inschrijving op de Welcome To Motherhood zwangerschapskalender van Tiny Library.

BE GENTLE WITH YOURSELF MOMMY ❤️
Probeer deze week eens om minimaal één keer een zelfcompassie- meditatiepauze in te lassen, tijdens of na een stressvol moment. Je kunt in dat geval gebruik maken van het audiobestand of de volgende 3 stappen:

  1. Erkenning: Ga met aandacht naar de pijn, de stress of de emotie en erken de moeilijke gevoelens die je ervaart. 
  2. Vriendelijkheid: Wees vriendelijk tegen jezelf. Stel jezelf gerust. Door tegen jezelf te zeggen ‘Dit is heel moeilijk’ (of andere vergelijkbare woorden) en/of probeer jezelf fysiek te troosten. Wat zijn dingen die jij in zo’n geval voor een vriend(in) zou doen, en kun je dat jezelf ook geven?
  3. Verbinding: Herinner jezelf eraan dat jij niet de enige bent in een soortgelijke situatie en dat het menselijk is om fouten te maken. Verbind jezelf met andere ouders, ‘alle ouders maken fouten’.

Met de code CHARLYXTINY25 ontvang je 25 % korting op je eerste maand bij
Tiny Library waarbij je alle dure babyspullen niet hoeft te kopen maar gewoon duurzaam kunt huren.