No products in the cart.

Familieopstellingen

Altijd al eens een familieopstelling willen doen?

Misschien loop je ergens tegenaan in je leven en krijg je het moeilijk veranderd. Dan is een familieopstelling een geweldige werkvorm. Tijdens een familieopstelling is het mogelijk om (onbewuste) patronen zichtbaar te maken en met behulp van interventies te doorbreken.

Van generatie op generatie zijn er in jouw familie patronen doorgegeven. Deze patronen kunnen je veel brengen, maar kunnen je ook belemmeren en invloed hebben op jouw gedrag in het heden. Wanneer je dit soort patronen gaat doorbreken, doorbreek je het ook voor de volgende generatie. Misschien heb je er wel eens over nagedacht om een familieopstelling te doen maar weet je niet hoe of waar te beginnen. 

Dit jaar organiseer ik samen met een aantal andere coaches met wie ik de opleiding bij Elmer Hendrix heb afgerond een aantal middagen familieopstellingsdagen. Deze middagen gebruiken wij als intervisie waardoor ik dit jaar eenmalig deze groepsbijeenkomsten voor een lager tarief kan aanbieden. De drempel om een keer deel te kunnen nemen wordt hierdoor heel erg laag. Naast deze dagen zal ik ook zelf opstellingsdagen in groepsverband aanbieden, maar deze zijn (omdat het hier geen intervisie dagen betreft) van een andere prijsklasse. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar info@mindfulparenting.nl

Uiteraard is er ook altijd de mogelijkheid om 1:1 met een familieopstelling aan de slag te gaan.

Goed om te weten, is dat je familie niet aanwezig hoeft te zijn bij een familieopstelling en je vraag ook niet over familiethema’s hoeft te gaan.