No products in the cart.

Truffelceremonie

‘The conscious mind is the editer, and the subconscious is the writer.' - Steve Martin

Binnen mijn coachingspraktijk is er de mogelijkheid om een truffel ceremonie te boeken. Het gebruik van truffels, psilocybine, is in Nederland legaal en kan worden ingezet in persoonlijke ontwikkel trajecten om tot een echte doorbraak te komen. Zelf heb ik jarenlang ervaring met het plantmedicijn en al vele ceremonies mogen begeleiden.

Met behulp van een truffelceremonie beland je nog makkelijker in je onderbewustzijn. Je stapt even uit je hoofd en gedachten wat tot diepe inzichten kan leiden en waarbij oude wonden kunnen worden geheeld. Het kan je helpen:

  • weer (een diepere) verbinding met jezelf en je intuïtie te kunnen maken;
  • (familiaire) patronen te doorbreken;
  • meer zelfcompassie te creëren en begrip voor de mensen om je heen;
  • een nieuwe, creatievere kijk te geven op de uitdagingen in het leven;
  • antwoorden te krijgen, iets te verwerken of simpelweg even met jezelf te zijn;

of misschien ben je gewoon nieuwsgierig.

Ik bied zowel groepsceremonies aan als individuele sessies.

Zowel truffelceremonies als familieopstellingen kunnen krachtige ervaringen zijn en daarom werk ik ook bij de groepsceremonies uitsluitend met een gekwalificeerde partner.

Groepsceremonie

De groepsceremonies vinden plaats met kleine groepen omdat ik ervan overtuigd ben dat dit fijner is voor de deelnemers. Je kunt je hierdoor makkelijk overgeven aan de ervaring en wij kunnen iedere deelnemer alle aandacht geven.

1:1

De individuele ceremonies worden geheel op maat samengesteld. Zo is er de mogelijkheid om te beginnen met een familieopstelling. De dag wordt geheel ingevuld op maat.

Voor data van de groepsceremonies en bij interesse kun je mailen naar info@mindfulparenting.nl