No products in the cart.

by Charly

‘When a flower doesn’t bloom you fix the environment in which it grows, not the flower’
- Alexander Den Heijer

De expertise van by Charly is het creëren van (meer) balans binnen een gezin. By Charly is opgericht door Charlotte le Conge Kleyn. Binnen 3,5 jaar werd zij moeder van 4 zoons. Op dat moment was zij werkzaam als advocaat en bedrijfsjurist. 10 jaar lang heeft zij ervaren hoe het is om te balanceren tussen werk en gezin. Naast haar werk organiseerde zij ook yoga retreats en was zij werkzaam als yoga docente.

Na de geboorte van haar tweeling is ze zich, naast haar eigen ervaring, steeds meer gaan verdiepen in methodes die kunnen helpen om het functioneren van een gezin te verbeteren. Ze heeft zich in die tijd omgeschoold tot gecertificeerd Mindful Parenting Coach met tevens de verdiepingen Mindful met je Baby en Mindful met je Peuter. Hierdoor werd zij zo enthousiast dat ze dit graag met iedereen wilde delen. Het heeft haar doen besloten om het roer om te gooien en by Charly op te richten.

Mindful Parenting gaat uit van praktische oefeningen, die je direct binnen het gezin kunt toepassen. Het is een combinatie van psycho-educatie met bijvoorbeeld meditaties of ademhalingsoefeningen. Door middel van dit soort oefeningen komen ingeslopen gedragspatronen aan het licht en kun je met de aangereikte tools weer (meer) balans creëren binnen je eigen gezin. 

Bovendien is Charlotte gecertificeerd  Familieopstellingen trainer. Soms heb je als ouder allerlei opvoedtips en -trucs toegepast, maar blijf je tegen problemen aanlopen. In dat geval kan het zijn dat jij en/of je kind beïnvloed wordt door een onderliggend patroon uit je familiesysteem. Met behulp van een familieopstelling en voorouderlijk werk (regressietherapie) kun je jezelf weer bevrijden van dit soort (vaak onbewuste) patronen.

Wil je ook bewuster opvoeden en minder stress?