No products in the cart.

Kinderboek
't Maanemannetje

‘Ik geef je een handje en een kusje lieve Jij,

ga maar heerlijk liggen op je rug of op je zij.

Ik stop je toe, ga nu maar lekker slapen.

Volgens mij zag ik je net al even gapen?

Je bent veilig hier, slaap zacht.

En weet dat ’t Maanemannetje in je dromen op je wacht…’

~ uit slaapliedje ’t Maanemannetje

Hoe vaak leg je je kind gehaast in bed? Of ben je met je hoofd ergens anders en niet aanwezig? Ben je ‘s avonds uitgeput en te moe om je kind in bed te leggen of samen te lezen? Herken je dit? Dan is het boek
‘t Maanemannetje wat voor jou.

’t Maanemannetje is een uniek concept, wat in deze vorm nog niet bestaat. Er zitten in het boek namelijk geluidsopnamen met meditaties en muziek verwerkt.

Met behulp van magische illustraties en prachtige muziek wordt je meegenomen in het verhaal over ’t Maanemannetje. De meditaties kun je beluisteren door het scannen van een QR code. Dit helpt je kind met het verwerken van de prikkels van de dag en zorgt voor een diepe ontspanning voor het slapengaan. Bovendien sluit het boek af met een liedje dat zorgt voor een liefdevol slaapritueel samen met je kind.

Het is een boek waarin thema’s worden behandeld waar wij ‘grote’ mensen heel druk mee zijn en voor kinderen zo fijn om van jongs af aan al te benoemen: hoe ga je om met gevoelens en gedachten, hoe kun je de ademhaling gebruiken, maar ook de dualiteiten van het leven, dat we verschillende mensen zijn maar allemaal een mens op één aarde en dat we dus lief mogen zijn voor deze aarde. Ook het manifesteren van je dromen komt aan bod en je hartintelligentie. Allemaal op een leuke kinderlijke manier, maar wat het juist ook extra leuk maakt voor ouders om mee te doen om meer bewustzijn en ontprikkeling te creëren.