No products in the cart.

Mindful Parenting

The Mompany - 'Ah yes! Kenkô lanceert twee meditaties'

Ken jij Kenkô al? Je hebt het vast al eens voorbij zien komen. Een prachtig mom- en baby verzorgingsmerk, bestaande uit natuurlijke ingrediënten mét zachte, fijne geur. Afgelopen jaar lanceerde Nina Pierson samen met Kenkô een body, home & linnen spray, genaamd Hugs (= zum smullen). Daar worden nu twee meditaties aan toegevoegd (hoera!).

De overgang van vrouw naar moeder wordt ook wel matrescence genoemd. De bedoeling van deze meditaties in combinatie met de spray is om aandacht te besteden aan de transformatie en als reminder om dat te blijven doen.

Hugs meditaties tijdens je zwangerschap

Maar, wat houden deze meditaties nou precies in? Ze zijn gemaakt, samen met Nina. Het thema? Verbinding maken met je kroost in je buik. Het doel? Rustig worden, ontspannen en aandacht naar binnen brengen, met behulp van mindful parenting coach Charly. De meditatie is onder begeleiding van pianomuziek. Hadden we al gezegd dat het puur ontspannen is?

Hugs meditatie met je kindje(s)

Daarnaast is er een kijkmeditatie. Een wat? Het gaat erom dat je kindje centraal staat. Een prachtige manier om verbinding te maken en ruimte om de enorme liefde te voelen en samen de onvoorwaardelijke band te ervaren. Ook deze meditatie is onder begeleiding van rustgevende en speciaal hiervoor gecomponeerde pianomuziek. Adem in, adem uit.

Oké en hoe beluister ik ze

Je kunt de meditaties los verkrijgen (dat doe je hier en hier!) of je kunt de Hugs spray aanschaffen, waarbij je ze cadeau krijgt (en die vind je hier).

De online publicatie lees je hier:
Link

Door: Florine Duif