No products in the cart.

Mindful Parenting

BY CHARLY X MAMALOVES
lanceren een verbindend sieraad
voor moeder en kind

Vorig jaar ontmoette Katrien (Mamaloves) en ik elkaar op een huwelijk in Italië. Terwijl we daar in het zonnetje zaten, kwamen we op het idee om ons krachten te bundelen en zo ontstond De Dream Collectie.

De Dream Collectie bestaat uit vier prachtig vormgegeven edelstenen, verwerkt in een ketting voor mama, met een bijpassend armbandje voor je kind(eren). De ketting is bovendien te personaliseren met bedels met de initialen van je kind(eren). 

Stenen zijn magisch. Kinderen voelen dat. Misschien heb je in de broekzak van je kind ook wel eens een handvol stenen gevonden? Stenen zijn ook energiedragers. Niet alleen uit zichzelf, maar ook door het gevoel of de intentie die je eraan verbindt.

Bij iedere steen heb ik een prachtige meditatie mogen opnemen, gekoppeld aan de kracht van de steen.

Bij aankoop van een sieraad uit de Dream Collectie krijg je het bijpassende kinderarmbandje t.w.v. € 9,95 cadeau en ook een unieke link om deze meditatie samen met je kind te kunnen beluisteren.

Heeft je kind bijvoorbeeld concentratieproblemen, is het onrustig, angstig of slaap je kind niet lekker? Dan kun je met dit sieraad en de meditaties even stilstaan en weer wat rust brengen in de drukte van alledag. Laat je kind vooral de steen kiezen waarvan het denkt dat het bij hem/haar past. Dit is vaak wat je kind op dat moment nodig heeft. En geniet vooral ook samen van de gesprekken en het gevoel die dit verbindende sieraad jullie oplevert.

Dit sieraad en de meditaties creëren verbinding met je kind, ook als jullie niet bij elkaar zijn.

Door: By Charly