No products in the cart.

Mindful Parenting

Mamaloves x By Charly - The Dream Collection

Met veel trots lanceren wij samen met By Charly de Dream Collectie. By Charly is opgericht door Charlotte le Conge Kleyn. Als mindful parenting expert is het haar doel om meer rust te brengen binnen gezinnen en ouders weer in verbinding te laten komen met zichzelf en hun gezin. Dit doet ze o.a. met meditaties voor kinderen die populair zijn bij vele ouders. Ook heeft zij het boek het ‘t Maanemannetje geschreven.

Doordat wij met onze gepersonaliseerde sieraden vastleggen wat het meeste betekent voor iemand, is het idee ontstaan om meditaties voor kinderen te koppelen aan een betekenisvol sieraad, waarbij de verbinding tussen moeder en kind centraal staat.

Een betekenisvol en verbindend sieraad voor moeder en kind

De Dream Collectie bestaat uit vier prachtige edelstenen, verwerkt in een ketting voor mama, met gratis bijpassend armbandje voor je kindje. De ketting is ook nog te personaliseren met bedels met de initialen van je kindje(s).

Bij iedere steen heeft Charly een passende meditatie opgenomen, gekoppeld aan de energie en kracht van de steen. Bij aankoop van een sieraad uit de Dream Collectie krijg je het bijpassende kinderarmbandje cadeau t.w.v. €9,95 én ook een unieke link om deze meditatie samen te kunnen beluisteren en bewonderen.

Met deze collectie creëer je een moment van verbinding, door samen voor het slapen gaan naar een van de meditaties te luisteren. Zo kun je, samen met je kindje, even stil staan bij de drukte van alledag.

Mediteren met kindjes

Mediteren geeft kinderen meer veerkracht om met hun emoties en gedachten om te gaan. Het sieraad kan moeder én kind ondersteunen door de kracht en unieke energie van de betreffende steen, en creëert tegelijkertijd een sterke verbinding tussen hen. Zelfs wanneer ze even niet samen zijn. Charlotte geeft antwoord op de meest gestelde vragen rondom mediteren.

Wanneer is mediteren met je kindje een goed idee?

Charlotte: “Heeft je kindje veel gedachten, moeite met concentreren, moeite met inslapen of slaapproblemen, last van prikkels, moeite met veranderingen, last van zenuwen of angsten (bijvoorbeeld bij een toets, zwemles), moeite met het uiten van gevoelens (woedeaanvallen, verdriet, verliefdheid) dan kunnen meditaties echt rust brengen.”

Wat is een goed moment om te mediteren met je kindje?

Charlotte: “Je kunt de kindermeditatie op ieder moment van de dag doen. Een fijn moment vind ik zelf voor het slapengaan, zodat je kind alle prikkels van de dag kan verwerken en weer van het hoofd in het lijf kan zakken. Wanneer je als ouder samen met je kind mediteert dan zorgt dit voor een quality moment samen en helpt het jou als ouder ook weer meer te ontspannen om de rest van je dag of avond in te gaan. Win-win dus.”

Liefde en Rust - Rozenkwarts

Dit is de steen van de liefde. En liefde heeft niet alleen maar te maken met liefde voor iemand anders voelen, maar ook liefde voor jezelf. Of bijvoorbeeld liefde ontvangen van je vrienden, vriendinnen of familie. Daarbij is deze steen ook een hartverwarmer als je verdrietig bent of heimwee hebt. Of wanneer je bijvoorbeeld een huisdier bent verloren of een vriend. De steen van de liefde helpt bij allerlei gevoelens die je voelt in je lijf. En wil je iets creatiefs maken? Dan zal deze steen je ondersteunen bij de mooiste creaties. Leg de steen ‘s avonds op je nachtkastje voor een fijne nachtrust.

Intuïtie en Balans – Maansteen

Deze steen helpt je op plekken waar het druk is om weer tot rust te komen. En weet je even niet meer wat je moet kiezen? Dan helpt de steen je weer te voelen wat je wilt, het laat je namelijk verbinden met je gevoel, je intuïtie.

Ook helpt de steen je na een drukke schooldag om thuis weer te kunnen ontspannen. Zodat, wanneer je lichaam wat drukker aanvoelt, je weer wat rustiger kunt worden.

En wil je ’s nachts ook rustig slapen zodat je misschien ook wel jouw dromen kunt herinneren? Dan helpt deze steen je ’s nachts ook met de zachte moederlijke energie van de maansteen. De steen zal je troosten, koesteren en beschermen.

Kracht en Vertrouwen - Tijgeroog

Deze steen geeft je kracht, zelfvertrouwen en zorgt voor extra geluk. Het is fijn om deze armband naar school te dragen, want het kan je helpen beter te concentreren. En het is een echte beschermsteen, bijvoorbeeld wanneer je wordt gepest. De steen helpt je dan opkomen voor jezelf.

Daarbij geeft de steen ook rust wanneer je hoofd vol zit met gedachten of als je niet zo lekker in je vel zit of heel erg boos voelt. En ben je ´s nachts bang, ziek, heb je groeipijn of enge dromen? Leg de steen dan onder je bed of onder je kussen en de steen zal je helpen en kracht geven.

Geborgen en Veilig – Malachiet

Deze steen met krachtige werking beschermt je onderweg en bij veranderingen. Ga je op vakantie? En vind je het bijvoorbeeld spannend op een nieuwe plek of om te vliegen? Neem deze reizigerssteen dan met je mee.

De steen zal je dag & nacht beschermen, maar niet alleen onderweg, ook thuis of op school is deze steen heel fijn om bij de hand te houden. Want wanneer je bijvoorbeeld achter de iPad, computer of televisie zit, reinigt deze steen de straling van deze apparaten. Zodat je weer fris en fruitig de dag in kunt. En wanneer je deze steen ’s nachts in het volle maanlicht legt, kan de steen zich weer opladen zodat het met volle kracht met je op pad kan gaan.

De online publicatie lees je hier:
Klik hier

Door: Mamaloves